Scheidingsbemiddeling door Scheiden met Floris: vanaf 1 november 2018

1 november 2018 wordt Scheiden met Floris gelanceerd. In de regio Purmerend/ Waterland/ Zaanstreek ben ik, Floris Heuyerjans, werkzaam als geheel zelfstandig en onafhankelijk scheidingsbemiddelaar en mediator. Tijdens het scheidingsproces schep ik overzicht in alle praktische zaken en bied een luisterend oor.

Scheiden met Floris: onafhankelijk scheidingsbemiddelaar
In de afgelopen 8 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als scheidingsbemiddelaar en mediator. Vanaf 1 november doe ik dat geheel zelfstandig en onafhankelijk onder de naam “Scheiden met Floris”. Ik begeleid stellen die uit elkaar gaan tijdens een hele zware tijd, door overzicht en rust te bieden. Hier hoort als er (minderjarige) kinderen bij betrokken zijn ook het opstellen van een ouderschapsplan bij.

Persoonlijke aandacht
Iedere scheiding is anders en behoeft een persoonlijke aanpak. Daarom luister ik naar het persoonlijke verhaal, waarna we samen afspraken maken waar alle partijen zich goed bij voelen. Uiteindelijk is het doel om alle zaken rondom de scheiding goed en zo snel mogelijk te regelen.

Ongebonden en ongedwongen advies
Scheiden met Floris is niet gebonden aan externe banken, hypotheekadviseurs of verzekeraars. Dit betekent dat koppels die uit elkaar gaan van mij altijd een eerlijk, objectief en onafhankelijk advies krijgen. Tijdens het scheidingsproces help ik met het regelen van alle praktische zaken rondom het opstellen van een ouderschapsplan, wonen, financiën, verzekeringen en pensioenen.

Gratis kennismakingsgesprek
Scheidingsbemiddeling start met een gratis kennismakingsgesprek op mijn kantoor in Purmerend. Ik vind het belangrijk dat scheidende koppels mij leren kennen en ik hen. Scheiden met Floris werkt samen met verschillende dienstverleners, zoals therapeuten, financieel adviseurs, notarissen en budgetplanners.

Contact
Meer weten over mijn werkwijze en wat ik voor jullie kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.