Goedkoop Scheiden – Scheiden voor een dubbeltje

Met grote regelmaat krijg ik de vraag: ‘Waarom kost scheiden wat het kost?’ Dan is mijn antwoord: ‘Omdat goed scheiden ook duurt, zolang het duurt.’ Hierbij een overweging over goedkoop scheiden inclusief gratis tips.

Goedkoop scheiden. Snel scheiden. Scheiden en zo min mogelijk alimentatie betalen. Ja, zelfs gratis scheiden. Op internet zie je het allemaal voorbij komen. Wie echt goedkoop en snel wil scheiden, loopt nu (ja nú: smijt alles neer en maak je snel uit de voeten!) met een kwaaie kop de deur uit en laat nooit meer wat van zich horen. Ben je overal vanaf en het kost je niets wat je elders niet meer op kan bouwen. Tel uit je winst!

Maar de meeste relaties zitten gelukkig niet zo in elkaar. Je hebt een gezin, je houdt van je kinderen. Samen heb je een en ander opgebouwd dat je niet zomaar opgeeft: een huis, een goed pensioen. Een fijne vriendenkring en wellicht zelfs een goede relatie met je schoonfamilie. Goedkoop en snel gaat totaal voorbij aan de emotie. Terwijl een scheiding één van de meest ingrijpende gebeurtenissen is in iemands leven. Het is niet alleen een af te werken lijstje met praktische en zakelijke onderwerpen. Emoties spelen een rol, altijd.

Gezamenlijk overleg en eerlijk advies
Tips voor goedkoop scheiden

Dat de Nederlandse taal een aantal gezegden kent, die sterk samenhangen met onze liefde voor de koopjesjacht, is niet voor niets. Maar een paar geven ook een waarschuwing mee. Denk maar aan ‘Goedkoop is duurkoop’, of ‘Je kan geen twee ruggen uit één varken snijden’. Maar ja, het is uw portemonnee en daar kan ik niet in kijken. Wie voor het dubbeltje op de eerste rang gaat, neemt het volgende boodschappenlijstje mee;

Goedkoop scheiden – Scheiden voor een dubbeltje
Vraag of alle gesprekken in het tarief zitten, niet alleen de eerste twee of drie.
Is de prijs voor jullie beiden (en niet per persoon) en ook inclusief de verschuldigde BTW?
Komen er verplichte, apart af te nemen ‘modules’ bij? U zult de eerste niet zijn die erin tuint;
Bedenk vooraf of u met de dienstverlening nog andere partijen nodig heeft (lees: extra kosten moet maken);
Is de rechtbankprocedure in het bedrag inbegrepen, of betaalt u daarvoor apart alsnog een advocaat of griffierecht?
 

Bij Scheiden met Floris is al het bovenstaande in de heldere tarieven inbegrepen zonder verborgen kosten. Alles inclusief de gesprekken die u samen nodig heeft om tot goede afspraken te komen. Ik vind het namelijk belangrijk dat u in goed overleg met elkaar tot afspraken komt. Afspraken die over een paar jaar ook nog werken, ook als je kinderen groter worden. Of als je elk weer een andere relatie hebt. Samen overleggen bij mij aan tafel zie ik daarom als onmisbaar. Dat doe ik al vele jaren tegen een beslist eerlijk en concurrerend tarief. En daarmee is alle waar naar zijn geld.

Voor nog meer informatie kun je ook gratis mijn e-book: “Ongedwongen Onthuwelijken”downloaden via de volgende link:

https://kijk-op.nl/onthuwelijken/

Voor vragen of direct contact: https://scheidenmetfloris.nl/contact/